Új korszakot nyitottunk

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok 110 éves múlttal és 123 hektár saját szőlőültetvénnyel rendelkező, kiemelten fehérborokkal foglalkozó pincészet. A Mátrai borvidék nagyszerű adottságait és a legmodernebb technológiát ötvözve, szeretnénk a régió ikonikus borászatává válni, ezért minden évjáratban palackba tesszük szívünk, lelkünk és szakmai tudásunk legjavát. Bízunk benne, hogy borainkat Ön is ugyanúgy kedvelni fogja, mint mi.

A hónap
ajánlata

A Mátrai borvidék nagyszerű adottságait, a hagyományokat és a legmodernebb technológia eredményeként kitűnő magas beltartalmú reduktív, valamint hordóban erjesztett és érlelt testesebb borkülönlegességek mellett, megtaláljuk a friss, illatos, gyümölcsös, kiváló ár-érték arányú tételeket is.

Dubicz Újévi Csomag

Induljon az új esztendő is a Dubicz pompás ízeivel!
Egy csomagban a Mátra Irsai Olivér 2017, a 1014 Chardonnay, a Fríz Olaszrizling Barrique 2016, a 1014 Sauvignon Blanc 2016, a ZSIZSI 2017 frizzante és a Mátra Kékfrankos Rosé 2017.

Mátra

Kiváló ár-érték arányú friss, illatos, gyümölcsös borok kerülnek ebbe a kategóriába minden évben. A hétköznapok minőségi borai, bármely alkalomra.

1014

A Kékes-tetőre utalva, 1014 néven jelennek meg minden évben a borászat legkiválóbb, prémium kategóriás, különleges alapanyagból, válogatott szemekből készült borai.

Fríz

Egyedi borkülönlegességeink a „Fríz” nevet viselik, melyet csak a legjobb évjárat, legkülönlegesebb tételeiből készítünk, így a prémium kategóriából is kiemelkednek. A különleges alkalmak ideális kísérői.

Dubicz hírlevél

Első kézből újdonságainkról, eseményeinkről és akcióinkról.

Elmúlt már 18 éves?