Időről-időre aktualitást nyer, hogy borimádó barátainkat egy-egy egészen különleges, témába vágó aprósággal lepjük meg. Ugyanakkor ne lepődjünk meg azon, ha keresgélés közben mi magunk is elcsábulunk egy-egy csábos boros kiegészítő láttán. Íme, 5 tökéletes kiegészítő, mellyel bármikor örömet szerezhetünk borrajongó barátainknak (vagy akár saját magunknak).

Borosüveget és borospoharat ábrázoló nyaklánc, karkötő vagy egyéb ékszer

Azokban az időkben, amelyben a karláncunkon fityegve az Eiffel-toronytól kezdve a pálmaleveleken keresztül bármilyen charm-ot megvásárolhatunk, válasszunk borimádó barátnőnknek borospoharat vagy palackot ábrázoló medaliont. Garantáltan levesszük őt ezzel a lábáról. Mindemellett az elkövetkezendő ünnepek alkalmával folyamatosan gyarapíthatjuk a gyűjteményét további elbűvölő darabokkal.

Különleges dugóhúzó

Örök érvényű szabály, hogy a kevesebb több. Ugyanakkor néha nem árt egy kis változatosság: a finom borokért és dizájner darabokért rajongó barátnőnket bátran meglephetjük egy különlegesebb vonalvezetésű bornyitóval. Ma már dúskálhatunk az ötletekben. Ha igazán bevállalósak vagyunk, válasszunk például egy színes, papagáj formájú, extrémebb darabot.

Saját kezűleg dekorált egyedi borospohár

A borosüveget dekorálni kevesebb esetben jelent kihívást, a címkék már önmagukért beszélnek. Ragadjunk hát ecsetet és tollat, válasszunk egy, az ízlésünknek megfelelő formájú borospoharat, vásároljunk üvegfestéket, kutassunk vicces, boros feliratok után, majd ennek megfelelően dekoráljuk ki az ajándéknak szánt poharat. Határ a csillagos ég!

Hordozható borosüveg tartó

Amennyiben legjobb barátunkat egészen különleges humorral áldotta meg a sors, ne legyünk restek kiaknázni az ebben rejlő lehetőségeket. Az internet bugyraiban ma már számtalan vicces kiegészítőt találhatunk, amellyel megkönnyíthetjük a mindennapos borfogyasztás adta kihívásokat. Lásd például nyakba akasztható palackhordozó.

Feliratos ruhadarabok

Rengeteg találóbbnál találóbb, borozással kapcsolatos szólásba, idézetbe futhatunk bele nap, mint nap. Csalj mosolyt mások arcára is ezekkel! Keress egy, a cimborád személyiségéhez legjobban passzoló idézetet, és varrd zoknira, vagy vidd el egy szakemberhez, aki pár perc alatt bármilyen betűtípussal bármilyen feliratot rávarázsol neked az adott pólóra.

Képek forrása: Pinterest és Alessi