Egy palack a kedvenc borodból sok esetben megoldást jelenthet egy hosszú, fárasztó munkanap után. Jobbnál jobb írások kapcsán találkozhatunk a fenti – alapvetően teljesen igaz – állítással. De mi is van abban az esetben, ha nem csak egy fárasztó munkanap kapcsán jutna eszünkbe megbontani egy kellemes palack Dubicz bort? Alkalom szüli a megfelelően kiválasztott bort. Lássuk hát, mikor, melyik a legszerencsésebb választás.

Képzeljünk magunk elé egy mozgalmas hetet, sok rohangálást, ezer és ezer teljesítendő feladatot. Amikor már kellően kipörögtük magunkat, és végre a hétvége érkezésének teljes tudatában huppanunk le a kényelmes kanapénkra, nyugodtan vegyünk elő egy palack Dubicz Kékfrankos Rozét. Ez a játékos, friss, gyümölcsös ízvilágú, könnyed bor remek társunk lesz egy kabócáktól zengő balzsamos kora őszi estén akkor is, ha nem egyedül, hanem barátok társaságában töltjük azt.

Egy kis magányra vágysz? Legszívesebben csak teljesen csöndben, legfeljebb a kandallóban pattogó tűz megnyugtató hangja mellett olvasgatnád kedvenc könyvedet? Nekünk elhiheted, egy csendes, egyedül töltött szerda estén ehhez a programhoz tökéletes partnered lesz a Dubicz 1014 kollekciójának szürkebarátja, mely a békés, nyári mezők illatát idézi.

Lázasan készülődsz a szombat esti bulira? Pezsegsz az energiától, és legszívesebben körbe táncolnád a nappalit a kedvenc zenéidre? Miért is fognád vissza magad? Egy kis hétvégi lazuláshoz vagy házibulihoz a gyümölcsös, igazán tavaszias habzóbor, vagyis a Zsizsi Frizzante lesz a megfelelő választás. Egy pohár belőle megadja a löketet a további pezsgéshez, sürgéshez, forgáshoz.

Ha jó a kedved, tapsolj nagyokat. Ha rossz a kedved, akkor pedig válaszd a Dubicz 1014 Chardonnayt! Az édes citrusok, a nyári alma, az őszibarack és az ananász garantáltan feldobja a hangulatod, és pillanatok alatt visszarepít a gondtalan nyári estékre és napsütötte tájakra. Inkább télies hangulatba burkolóznál? Az 1014 hárslevelű mézes, bársonyos jellege úgy ölel körbe, mint egy pihe-puha pokróc egy hideg téli éjszakán.

Összefutottál egy rég nem látott gimnáziumi osztálytársaddal? Ezer és ezer nosztalgikus élmény került felszínre, se vége se hossza a taglalandó témáknak. Kínáld meg őt egy pohár Dubicz Irsai Olivérrel! Garantáltan megalapozza a beszélgetés hangulatát, és hidd el, az este végére úgy érzitek majd, mintha az a sok-sok év el sem telt volna, mióta utoljára láttátok egymást.