Események

Mátra Open – Márton Napi Libavacsi | 2017. 11. 11.

Ha részt vettél a Mátra Open sorozat korábbi állomásain, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért van ott a helyed a 2017-es eseménysorozat utolsó állomásán! Finom mátrai borok, jó hangulat, jó társaság és finom vacsora. Kihagyhatatlan! Még több infó ITT! Helyszín: Ózon Hotel, Mátraháza, Üdülőtelep 2. Időpont: 2017. november 11.

Bővebben
Márton napi borfesztivál | 2017. 11. 10-13.

Hetedszer is Márton napi Borfesztivál a Gellértben! Novemberben ismét vár a főváros legizgalmasabb Márton napi eseménye a Danubius Hotel Gellértben! Az idei borfesztivál a számmisztikát és a bűvös 7-est idézi meg, hiszen ez a szám kiemelkedik a többi közül. A hetes számmal találkozunk többféle időszámításban, vallásban, mágiában, mesében, a magyarság történelmében és szervezetünk ritmusaiban is. Ismét felvonulnak

Bővebben
Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál | 2017. 11. 25-26.

Kóstold meg Magyarország Kiváló Újborait és Kézműves Sajtjait november végén, a Mezőgazdasági múzeumban megrendezett fesztiválon. Az eseményt minden évben egy nemes cél érdekében zajlik és példa értékű az összefogás. Természetesen a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok is képviselteti magát az eseményen! Még több infó ITT! Helyszín:Budapest, Vajdahunyadvár, Magyar Mezőgazdasági Múzeum Időpont: 2017. november 25-26.

Bővebben
+ Korábbi rendezvények

Tekintse meg a múltbéli borászati események legjobb pillanait a Dubicz szemszögéből!

 

Elmúlt már 18 éves?