A finom, minőségi borok kedvelőinek javasolt az otthonukban is elhelyezni pár boros dekorációt, hogy vendégeik is lássák: igazi ínyencről van szó.

Ha igazi bormániás vagy, szerezz be néhány díszítő elemet, ami a kedvenc italodhoz kapcsolódik. Ehhez adunk most pár ötletet.

Boros párna

Szuper érzés a kanapén beszélgetni és nevetgélni, miközben megisztok néhány pohár bort. Ehhez megadja a hangulatot egy-két olyan díszpárna, melyen boros idézet vagy boros minta van.

Boros kép a falra

Ugye, hogy neked is van legalább egy vicces idézeted vagy okos gondolatod, ami kedvenc italodról szól? Kerüljön a falra, hogy bármikor elolvashasd. Igazán dizájnos boros képeket szerezhetsz be a boltokban.

Dugókból készült dekoráció

Gyűjtsd össze a borosüvegek dugóit, és készíts belőlük képkeretet vagy feliratot, melyet kivilágíthatsz LED-fényekkel. Nagyon jól mutat.

Különleges bortartó

Menő és stílusos a vendégeket úgy kínálni, hogy egy különleges tartóból veszed elő a jól behűtött bort. Rengeteg verzió létezik. Ha bevállalós vagy, válassz valami extrát!

Üvegből készült dekoráció

A borosüveg dugói mellett hasznosítsd az üvegeket is! Készíthetsz belőlük a lakásban elhelyezett dekor tárgyakat, vagy megbízhatsz egy dizájnert is, hogy – például – lámpává alakítsa őket.

Képek forrása: Pinterest