Világsztárok, akik úgy imádják a jó borokat, mint mi

Világsztárok, akik úgy imádják a jó borokat, mint mi

Akárcsak mi magunk, a legnevesebb filmszínészek, zenészek, világsztárok is legalább annyira szeretik a jó borokat, mint mi magunk. Vannak közöttük megfontoltabb, ínyenc fogyasztók, ahogy mértéktelenebb, hedonista életszemlélettel rendelkező egyének is.

Akárhogy is nézzük, a jó bor igazi kincs, amely a szürke hétköznapokat ugyanannyira fel tudja dobni, mint a már alapvetően is emelkedett hangulatú baráti összejöveteleket. A világsztárok is csak emberek, ők is szeretik a jobb napokat egy jó pohár fehérborral megünnepelni, ahogyan a borúsabb időkben is szívesen töltenek maguknak egy pohár isteni nedűt. Lássuk hát a legnagyobb világsztárokat, akik legalább annyira imádják a jó borokat, mint mi.

1. A Beyoncé-Jay Z házaspár sosem tagadta meg magától a földi javakat, jó ízzel élvezik az életet. Nincs ez másképp egy közös, hétköznapinak mondható randi esetében sem.

Forrás: beyonce.com

2. Victoria és David Beckham legidősebb porontya viszonylag hamar megtanulta az intelligens, mértékletes borfogyasztás alapvető elveit. Mivel Brooklyn híres szüleit gyakran elkíséri közösségi eseményekre – úgy, mint divatbemutatók, sajtóesemények vagy focimeccsek –, gyorsan ráérzett a dolog szépségére.

Forrás: Instagram

3. Rihannáról köztudott, hogy hatalmas borrajongó. Mindazonáltal hatalmas borospohár-rajongó is. A barbadosi énekesnő előszeretettel szerez meg bármilyen, számára esztétikusnak tűnő boros kiegészítőt, valamint legalább ugyanekkora lelkesedéssel fogyaszt jobbnál jobb borokat is.

Forrás: thecut.com

4. Nem is kérdés, hogy John Legendnek elsők között kell felkerülnie erre a listára. Hány olyan jóképű pasast ismerünk, aki szöggel és kalapáccsal, tollal vagy akár konyhai karamellizálóval is tud palackot bontani?

Forrás: Forbes

5. Minden idők egyik leghíresebb és legtöbbet foglalkoztatott színésznője, Diane Keaton köztudottan nagy vörösbor-rajongó és fogyasztó. Amerikai tévés berkekben már jól ismert tény, hogy a színésznőt egy megfelelő hőmérsékletű pohár vörösborral illik várni bármilyen szereplésre.

Forrás: eonline.com

6. Jon Bon Jovi és fia – amellett, hogy szeretik a jó borokat, saját rozé márkával is rendelkeznek.

Forrás: wmagazine.com

7. Jennifer Lawrence-ről köztudott, hogy imádja habzsolni az életet, élvezni az ízeket, legyen szó jobbnál jobb falatokról vagy finom borokról. Őt gyakran látjuk jóízűen elfogyasztani egy hatalmas hamburgert vagy néhány pohár isteni nedűt.

Forrás: vogue.com

8. Kurt Russel és Goldie Hown szintén azon hollywoodi sztárok közé tartozik, akik saját bormárkával és termékcsaláddal rendelkeznek. Így talán nem meglepetés, ha viszonylag gyorsan bekerültek a legnagyobb borimádó világsztárokról szóló válogatásunkba.

Forrás: pinterest.com

 Kiemelt kép forrása: winespectator.comElmúlt már 18 éves?