A nyári boros programok rendszerint a kedvenc eseményeid? Akkor jó helyen jársz, mert összegyűjtöttük ezek közül is a legjobbakat, amelyeken ráadásul a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok boraival is találkozhatsz!

Szerencsére nincs hiány olyan eseményekből Magyarországon, ahol a legnagyobb borrajongók különlegességeket kóstolhatnak. Sorra veszünk néhány nagy rendezvényt, amelyekre érdemes ellátogatni, és nem csak azért, mert mi is ott leszünk. Íme jöjjenek a legjobb 2017-es nyári boros programok!

Mátra Open – Nyári Borfesztivál (2017.07.29)

Négy, a vidékért, annak hagyományaiért és persze a kiváló borokért végtelenségig rajongó négy fiatal borász – Kovács Zita, Dubicz-Dunai Detti, Babiczki Laci, Kerekes Tomi – idén év elején életre hívta a Mátra Open rendezvénysorozatot, hogy az összetartás felemelő érzésén túl együtt ünnepeljék a Mátrát, a szőlőt és persze a legfinomabb borokat. A fesztivál-sorozat következő eseményének a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok ad otthont: a fesztiválon a borkóstolás mellett lehetőségetek lesz megtekinteni a 111 év történetét egy különleges tárlatvezetés keretein belül, valamint meghallgatni a ’Bősze Bea and the George can play’ jazz zenekar koncertjét is.

<< 5 ivás előtti tanács másnaposság ellen >>

XVII. Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál (2017.08.8-13.)

A több mint húszéves múltra visszatekintő nemzetközi folklórfesztivál kiemelkedő esemény Gyöngyös életében. A 2017-ben 17. alkalommal megrendezésre kerülő eseményre 6-8 külföldi és 3-4 magyar együttes érkezik. A korábbi hagyományos programok újakkal egészülnek ki, melyek célja a fesztiválhangulat kiterjesztése, a „fesztiválváros” megteremtése.

boros programok 2017

Mátra Open Dűlőtörő Kisvasút (2017.08.19.)

A Mátra Open rendezvénysorozat következő állomása, melynek ezúttal a Babiczki Pince ad otthont.

Győri Bornapok (2017.08.24-27.)

Győr belvárosa és utcái hangulatos kisvendéglőkké, borozókká alakulnak át, fesztiváli hangulatot teremtve immár tizedik alkalommal, és ezzel, valamint az izgalmas programokkal, Magyarország legfinomabb boraival, kellemes zenével és baráti beszélgetésekkel is búcsúztatják a nyarat a Győri Bornapok rendezvény keretein belül. Az esemény azonban nem csak az ízek világába kalauzolja el a látogatókat, hiszen a négy nap bővelkedik kulturális programokban is. A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok borait a Borháló Győr faházában találjátok majd 🙂

Vingardium (2017.09.1-3.)

Bor, napsütés, koncertek, kikapcsolódás és piknik a fűben! Igen, idén is lesz borfesztivál az Erzsébetligetben. A családi fesztivál jellegű esemény nem csak koncerteket, de kulináris élményeket és gyerekprogramokat, és kiváló borokat – igen, Dubicz borokat is! –  ígér a látogatóknak. Korosztálytól függetlenül mindenki megtalálja a kedvére valót, mert zöldben borozgatós, gyerekkacajtól hangos, játékos és ugyanakkor ínyenc pesti fesztivál.

<< Ránctalanító helyett – Így fiatalíthat a bor!  >>

Neked melyik a kedvenced a fentebb felsorolt boros programok közül?