Így szépíti bőrödet a bor! Próbáld ki, ha nem hiszed.Már az ókorban használták az igazán okosak a bőrük ápolására a bort, hiszen mára már köztudottá is vált, hogy a szőlőben rengeteg olyan anyag található, ami nem csak egészséges, de kifejezetten szépít is. Ilyen volt például a bőrtisztítás! El is áruljuk, hogyan csináld!

<< Tényleg egészséges! Ezek a bor egészségügyi pozitív hatásai >>

Tonik helyett nyugodtan használj heti kétszer vattára öntött bort arcod áttörlésére, és meglátod, mennyi pozitív változáson megy majd át a bőröd. Miután áttörölted a tonizáló hatású borral a bőrödet, nem is kell lemosnod, hagyd, hogy reggelig alaposan beszívódjon.

 

 

bőrtisztítás tonik helyett borral

A szőlő héjában található antioxidánsok, flavonoidok és egyéb sejtvédő anyagok hatékonyan lépnek fel már az öregedés első jelei ellen. A szőlőben C- és B-vitaminból is sok található, ezek pedig védik az immunrendszert és rugalmasabbá teszik az arcbőrt.

Amellett, hogy feszesít, a foltokat is elhalványítja. A pigmentfoltok ellen érdemes bevetned a boros pakolásokat és arcmosást. Ha hosszabb ideig a bőrödön hagyod, alaposan fel is frissíti és felélénkíti az egész arcodat és a vérkeringésedet.

<< Melyik a kedvenc borod? Ezt árulja el rólad! >>