Ezeket olvastátok a legszívesebben 2018-ban

Ezeket olvastátok a legszívesebben 2018-ban

Minden évben összegezzük a legnagyobb népszerűségnek örvendő cikkeket, témákat. Idén sincs ez másképp. A legsikeresebb öt témát elevenítjük fel a kedvetekért.

Lássuk, mely cikkeket olvastátok a legszívesebben az elmúlt esztendőben:

  1. Örök favorit az ételek és borok kapcsolatának tematikája. Számtalan összegzést olvashattunk arról, hogy mit mivel együnk, melyik ételt melyik borral célszerű párosítani, ha főzésre kerül a sor. Egyik kedvenc cikketek mindazonáltal mégis arról szólt, hogy mit mivel ne együnk, vagy mit ne együnk egyáltalán, ha borozni készülünk.
  2. Már-már klasszikusan sikeres témának tekinthető minden, ami asztrológiával és csillagjegyekkel kapcsolatos, így talán nem meglepő, hogy a legsikeresebbek közé az a cikk is bekerült, amely azt boncolgatja, hogy pontosan melyik típusú bor illik a legjobban a saját csillagjegyedhez.

  1. Bizony minden borfogyasztóval megesett már, hogy a gondosan félretett, vagy akár évtizedek óta őrizgetett bora romlásnak indult. Mi a teendő ebben az esetben? Ebben cikkben minden kérdésetekre választ kaphattatok.
  2. Egy általánosnak semmiképp sem nevezhető téma is felkapaszkodott a kedvenc öt cikketek koszorújába. Az „Ezért kell körtét enni alkoholos italok fogyasztása előtt” abszolút favorit volt a 2018-as év folyamán. Elevenítsük fel együtt, miért.
  3. Nincs TOP5 kvíz nélkül. Az elmúlt évben szerettetek mindent, ami kérdés-válasz tematikájú volt, így nem meglepő, hogy a borkvíz is az egyik kedvencetekké avanzsált. Jó hír, hogy bármikor újra tesztelhetitek tudásotokat, ha kedvetek van.


Elmúlt már 18 éves?