Blog

Amikor jó, ha „savanyú a szőlő”

Amikor jó, ha „savanyú a szőlő”

Az utóbbi időben egyre jobban visszanyerte népszerűségét a különböző bor- vagy szőlőalapú savanyítószerek használata. A különféle ecetek ugyanis még izgalmasabbá, összetettebbé teszik az ételek ízvilágát, mintegy fűszerévé válhatnak a fogásoknak...

Bővebben

Mi mit jelent a boros címkén?

Mi mit jelent a boros címkén?

Amikor megpillantunk egy palack bort, óhatatlanul a megjelenése teszi ránk az első benyomást. Ebbe természetesen beletartozik a palack formája és színe is, de a „legütősebb” hatást mégiscsak a bor címkéje éri el, illetve, hogy az mennyire áll...

Bővebben

Valentin-napi borok és ötletek

Valentin-napi borok és ötletek

Február 14-e, azaz Bálint és Valentin napja egy ideje már kis hazánkban is a szerelmesek ünnepeként él a köztudatban. Valentin-napon ajándékokkal, kedves üzenetekkel lepik meg egymást a szerelmesek, és nem maradhatnak el a romantikus pillanatok...

Bővebben

Elmúlt már 18 éves?