Boros toros hétvége | 2018.03.02-04.

A disznótorhoz és a borhoz kapcsolódó hagyományőrző hétvége a Dubicz Pincészet kiváló borainak kóstolásával, népi ételekkel és italokkal.

A hétvége programja:

03.02 Péntek:
14.00 órától érkezés,szobák elfoglalása,köszöntőital elfogyasztása a Lobby bárban
18.00 órától 20.00 óráig büféasztalos vacsora:
-Sertésraguleves
-Vadvirág húsleves
-Malackaraj fűszeres bundában sütve karottapürével
-Lacipecsenye párolt káposztával, steak burgonyával
-Szalontüdő zsemlegombóccal
-Meglepetés desszert

03.03.Szombat:
08.00 órától 10.00 óráig büféasztalos reggeli:
ízelítő a választékból:
-Sült vér
-Májas hurka
-Sült kolbász
14.00 órától 15.00 óráig disznótoros piknik az étterem teraszán:
-Pecsenyezsíros kenyér
-Sült alma
-Forralt bor vagy forró tea
18.00 órától 20.00 óráig büféasztalos vacsora:
-Orjaleves
-Szíve nyelve leves
-Rántott velőrózsák zöldséges rizottóval
-Sörben sült csülök hagymás puliszkával
-Toroskáposzta
Meglepetés desszert
20.00 órától a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok kiváló borainak kóstolója

03.04.Vasárnap:
08.00 órától 10.00 óráig büféasztalos reggeli:
ízelítő a választékból:
-Disznósajt
-Tepertő
-Velő tojással
10.00 órától 11.00 óráig szobák elhagyása,hazautazás

Pénteken és szombaton is meghosszabbítottuk wellnessünk nyitvatartását,hogy legyen idő megpihenni a vacsora után: a szokásos 22.00 órás zárás helyett 24.00 óráig relaxálódhatsz.

Ugye veled is találkozunk?

Ajánlatunk minimum 2 éjszakás tartózkodási időtől érvényes,kizárólagos ajánlat!

Foglald le szállásod még ma:
reserve@vadviraghotel.hu
37/376-440
www.vadviraghotel.hu

A menüváltozás jogát fenntartjuk!

Elmúlt már 18 éves?