Melyik a kedvenc borod? Ezt árulja el rólad!

Melyik a kedvenc borod? Ezt árulja el rólad!

Csak egy kérdésre kell választ adnod: Melyik a kedvenc borod? Milyet rendelsz átalában? Melyikből van otthon szinte mindig? Melyiket fogyasztod a legszívesebben? Fehéret? Nos, akkor igazán jó lehet a stílusérzéked. A fehér bort kedvelők ugyanis általában nagyon szeretik a fényűzést, a divatot, a szép ruhákat és ékszereket, valamint a művészeteket. Az öltözködésben is inkább a kifinomult darabokat kedveled, a klasszikusabb, jól kombinálható, mindig divatos darabok a kedvenceid. Ha a szabadidő eltöltéséről van szó, egy jó könyvvel bármikor le tudod kötni magad, és havonta legalább egyszer elmész színházba vagy kiállításokra is. De azért nem akarsz állandóan pörögni, néha bizony szükséged van egy kis egyedüllétre, pihenésre, énidőre.

kedvenc borod fehér bor

Ha a rozét részesíted előnyben, akkor bizonyára imádod a társasági eseményeket, és akár még nap közben is képes vagy elfogyasztani egy-egy jó fröccsöt, ha olyan a hangulat. Legszívesebben állandóan mennél valahova, folyton pörögsz, nincs egy nyugis pillanatod, és nem is igazán vágysz rá. Te ilyen vagy, szereted, ha zajlik az élet! Imádod a feltűnő és különleges ruhákat, ékszereket. Bizonyára nem meglepő, hogy a kevenc napszakod az éjszaka, ám a kedvenc étkezésed a reggeli. Imádod a vicces sorozatokat, sitcomokat, a művészfilmekkel azonban a őrületbe lehet téged kergetni. Nem igazán szeretsz döntéseket hozni, fontosakat pedig pláne nem, inkább a hangulatnak, a mának, vagy ahogy mondani szokás: a pillanatnak szeretsz élni.

kedvenc borod rose

Ha a vörös bor a kedvenc borod, akkor valószínűleg imádsz ítélkezni az emberek felett. Az egyik kedvenc elfoglaltságod a barátokkal való filozofálás és egy jó pletykaparti. Titokban azonban őrülten romantikus alkat vagy, és ha igazán őszinték akarunk lenni, akkor egy kissé visszahúzódó is. Mindezek mellett, vagy ellenére egyáltalán nem bánod, ha új emberekkel kell ismerkedned, könnyen alkalmazkodsz új társaságokhoz. Szinte bármiről lehet veled beszélgetni, mindenről van véleményed. Egy kicsit sem érdekel, mások mit gondolnak rólad, úgy éled az életedet, ahogy akarod. Nem vagy könnyen befolyásolható, és erre büszke is vagy.

kedvenc borod vörös bor

Rád is igazak a kedvenc borod alapján a fentebb leírtak?

DÍJAK

Hazai és nemzetközi elismerések a boros szakma részéről.

BORKÓSTOLÓ

A jó bor illata virágokéra, növényekére, gyümölcsökére, fűszerekére, olykor ásványokéra emlékeztet. Ha túl vagyunk a látvány és az illat élvezetén, elérkeztünk a kóstolás utolsó szakaszához, az ízleléshez.

WEBSHOP

Megrendelhető, vásárolható boraink: Mátra, 1014 Prémium, Top Prémium

ESEMÉNYEK

Találkozzon országszerte a Dubicz legjobb boraival!

BLOG

Bejegyzések.

HÍRLEVÉL

Első kézből újdonságainkról, eseményeinkről és akcióinkról.

Dubicz Borászat és szőlőbirtok

H-3200 Gyöngyös, Koháry út 4.

Telefon: +36 37 301 015
Fax: +36 37 301 693
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2020 Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

  

Üres Kosár
teszt

Elmúltál már 18 éves?

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.